• Våra fastigheter med industrilokaler i Uddevalla

Våra fastigheter

ANEGRUND
Uddevalla
MUTTERN
Uddevalla
GÅRDA
Göteborg
KOLVEN
Säffle
ROTEN
Säffle

Produktiva fastigheter med attraktiva lägen

Vårt fastighetsbestånd består av en totalyta på över 100 000 m2. 35 000 m2 av dem är under tak i Uddevalla, Göteborg och Säffle. Vi har lokaler för industri, produktion, lager, kontor och butiker. I en av våra centrala fastigheter i Uddevalla finns ett nyrenoverat kontorshotell.

Populära fastigheter med gott värdskap

Alla våra fastigheter bedöms ha bra förutsättningar till att ge en god tillväxt hos våra hyresgäster. Med sina attraktiva och lättillgängliga lägen är de uppskattade för enkel pendling, varuleveranser och kundmöten.

Vi vill ha en nära och öppen dialog med våra hyresgäster och en hög servicegrad är vår prio nummer 1. Vi tror på en långsiktig och personlig relation, där vi förstår dina behov och din verksamhet. För oss betyder ett gott värdskap att värna om varje hyresgäst och alltid se till ditt bästa.

Fastigheterna sköts med vår egen personal. Därför möter hyresgästerna personal med stor kunskap om både fastigheterna och vilka behov vi ska möta. Med vårt fastighetsbestånd blir det möjligt för våra befintliga hyresgäster att byta till ett nytt attraktivt läge, utan att behöva byta hyresvärd.

Snabbanslutning