• Boka lokaler och hallar i Uddevalla

Mattssonhallen

På Gustaf Mattssons väg 2, centralt i Uddevalla och inbäddat i Mattsson Fastigheters kontorskomplex Pipfabriken, hittar du Mattssonhallen.

En liten idrottshall med stora ambitioner!

I Mattssonhallen finns det möjlighet att spela till exempel innebandy, futsal, handboll, basket & badminton. Dessutom finns det två pingisbord och goda möjligheter till gruppträning. För supporters och nyfikna föräldrar finns det läktare en våning upp.

Så här funkar det att hyra Mattssonhallen

För att kunna boka en tid krävs det att du har skapat en profil. Klicka på ”ny spelare” för att registrera en profil.
Priser för att boka hallen ser du under rubriken ”Priser”.

För att kunna boka en bana krävs det att du har pengar på sitt spelkonto. Det fyller du enkelt på genom menyvalen ”konto” > ”Fyll på spelkonto”. Fylla på kan du göra med både betalkort och Swish.

Dörr

För att öppna ytterdörren till Mattssonhallen loggar du in på ditt konto och väljer menyalternativet ”Dörr och ljus”. Därefter väljer du hall och trycker sedan på ”öppna dörr”. Sedan har du 5 sekunder på dig att öppna dörren innan den låser sig igen.

Ljus

För att tända och släcka banbelysningen loggar du in på ditt konto och väljer menyalternativet ”Dörr och ljus”. Därefter väljer du hall och trycker sedan på ”tänd”. Glöm inte att logga in och släcka belysningen efter spelad tid!

Vid bokade tider har du efter bokningstidens slut tre minuter av tillgodotid när ingen extradebitering sker. Detta är för att du ska hinna av banan och släcka ljuset, men ändå kunna nyttja din tid fullt ut. Glöm bara inte att ändå släcka ljuset för att inte bli debiterad efter dessa tre minuter.

Ett förtydligande: Ljuset släcks direkt när du trycker på släck, men de tre sista minuterna räknas ej in i debiteringen.

Om det uppstår problem kan du mejla oss på mattssonhallen@mattsson.se

Snabbanslutning